Om NatWork

Bæredygtighed, Mangfoldighed, Ligestilling og Inklusion er i højsædet hos Natwork.

Mit navn er Natalia Araya. De sidste 3 år har jeg beskæftiget mig med digital marketing indenfor ligestillingsarbejde ved at være content manager for Dansk Kvindesamfund og StopChikane samt konsulent for Kvinder gør modstand!

Det var i dette arbejde, jeg så et manglende fokus, når vi taler om bæredygtig marketing, ligestilling, mangfoldighed og diversitet indenfor digital marketing.

Jeg producerer også podcast af og for Dansk Kvindesamfund, Verdensmålene for begyndere.

En episode ad gangen sætter jeg verdensmålene under lup i selskab med mine gæster for netop at undersøge, hvordan det står til i Danmark med at nå i mål med De 17 Verdensmål.

Natwork er et digitalt marketing- og kommunikationsbureau med en simpel mission; at arbejde med et positivt aftryk i verden, bæredygtighed, mangfoldighed, ligestilling & inklusion.

 

Hvordan Kan Digital Marketing Blive Bæredygtigt, Mangfoldigt, Ligestillet Og Inkluderende?​

En miljøbevidst, inkluderende, ligestillet og mangfoldig målgruppe ønsker et nyt og engagerende indhold, der er i overensstemmelse med deres værdier. Det har vi ekspertise i.

Jo mere kompliceret dit websteddesign er, jo mere energi bruger dit websted, når det indlæses. Hvert element – ​​fra grafik, animationer til typografi og kode – har betydning for energiaftrykket.

Jo hurtigere du kan blive fundet online, jo mindre tid skal brugerne bruge på at scrolle gennem det energidrænende internet for at finde dig. Vi optimerer dit indhold gennem søgeordsundersøgelser ved at bruge on-site og off-site SEO best practices, der vil forbedre din virksomheds synlighed.

73 % af globale forbrugere siger, at de nu vil ændre deres købsvaner for at reducere deres miljøpåvirkning. Samtidig kræver forbrugerne et mere empatisk content, som skal være inkluderende. Vi skaber omhyggeligt nyt og indsigtsfuldt indhold, der er tilpasset dit publikums moralske værdier.

Sociale medier er en effektiv måde at fremme dit bæredygtige, ligestillede, mangfoldige og inkluderende indhold på.